Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Cabana Caraiman, din Munţii Bucegi, şi-a redeschis porţile. Proprietarul este un renumit violonist. Era închisă de mai mulţi ani

Publicat

pe

O veste extraordinară pentru iubitorii drumețiilor montane: s-a redeschis Cabana Caraiman, după o lungă perioadă în care ușile acesteia au fost închise pentru turiști! De altfel, violonistul Alexandru Tomescu, proprietarul cabanei Caraiman, a organizat, la finalul lunii iulie, cursuri de vioară și chitară încheiate cu un superb concert în aer liber, în urmă cu exact o săptămână.

Ulterior, a venit și anunțul mult-așteptat: de la început de august, s-a redeschis cabana pentru toți cei ce ajung în zonă și vor să își hrănească și trupul, nu numai sufletul, în vârf de munte, la peste 2000 de metri altitudine, după drumeții pe trasele din Bucegi.

Astfel, cabanier full-time este Florin Codleanu, caracterizat de cei care îl cunosc drept un bucătar excepțional, un iubitor și cunoscător al muntelui, poet, prozator.

Cabana va fi deschisă permanent până cel puțin pe 1 octombrie, posibil chiar 1 noiembrie, dacă vor fi vizitatori.

Publicitate

Pentru persoanele care vor să rămână peste noapte la cabană, este de precizat că trebuie să anunțe acest lucru, contactându-l pe cabanier.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes