Connect with us
Publicitate

Eveniment

Ca să scape de amendă, un șofer din Brașov s-a mutat pe bancheta din spate a mașinii când polițiștii l-au tras pe dreapta. Agenții de la rutieră i-au făcut dosar penal

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au întocmit un dosar penal și efectuează verificări după ce un conducător auto s-a mutat pe bancheta din spate după efectuarea semnalului de oprire, în încercarea de a nu se supune controlului efectuat de polițiști.

Publicitate

La data de 22 octombrie, în cadrul unei acțiuni pe care polițiștii au organizat-o în scopul prevenirii accidentelor rutiere și a depistării conducătorilor auto ce nu respectă normele rutiere, aceștia au efectuat semnal de oprire conducătorului unui autovehicul care circula pe strada Toamnei, din municipiul Săcele.

În timp ce conducătorul autovehiculului efectua manevra de oprire, având o viteză redusă, polițiștii au observat că bărbatul a trecut rapid pe bancheta din spate, iar pasagerul aflat pe scaunul din dreapta față a trecut la volanul autovehiculului.

După identificarea bărbatului, de 35 de ani, care se aflase inițial la volanul autovehiculului, polițiștii au constatat că acesta nu este deținător de permis de conducere, iar pentru că prezenta indicii că s-ar afla sub influența alcoolului, i s-a cerut să se supună efectuării unui test în acest sens, însă l-a refuzat.

Publicitate

De asemenea, conducătorul auto a refuzat să îi fie prelevate mostre pentru determinarea alcoolemiei din organism, motiv pentru care polițiștii rutieri au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, dar și pentru infracțiunea de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes