Connect with us
Publicitate

Social

Bursă de responsabilitate, la Universitatea Transilvania din Brașov. Studenții care se vaccinează până la sfârșitul lunii primesc 250 de lei

Publicat

pe

Noul an universitar a început oficial, iar conducerea Universității Transilvania vrea ca studenții care vor merge la cursuri să fie în siguranță. Pentru a evita e explozie a cazurilor de infectare cu sars-cov-2, reprezentanții unității de învățământ superior îi îndeamnă pe cursanți să se imunizeze împotriva coronavirusului.

Pe lângă ofierirea gratuită a primei luni de cazare în cămin pentru studenții vaccinați, oficialii universității vin cu un nou beneficiu pentru cei care aleg să se imunizeze. Până la finalul lunii octombrie, cursanții care se vor vaccina vor primi o bursă specială de responsabilitate civică, în valoare de 250 de lei.

„Am decis ca toată activitatea să fie faţă în faţă – aşa a propus consiliul de administraţie, iar senatul universităţii a aprobat – şi cred că este momentul să revenim la viaţa normală care, pentru noi, înseamnă sprijinirea şi îngrijirea celor care sunt afectaţi de coronavirus, dar vasta majoritate a studenţilor şi colegilor noştri care sunt sănătoşi trebuie să desfăşoare activitatea faţă în faţă pentru că asta reprezintă, de fapt, adevărata şcoală”, a declarat rectorul Universităţii Transilvania, prof.ing.dr. Ioan Vasile Abrudan, citat de bzb.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes