Connect with us
Publicitate

Administrație

Buletine de vot găsite la o școală de lângă Făgăraș. Oamenii legii fac cercetări

Publicat

pe

Aproximativ 50 de buletine  de vot neștampilate au fost găsite ieri la școala din Bărcut de personalul instituției de învățământ, acolo unde a fost organizată o secție de votare. Pe pagina de socializare, unul din candidații la funcția de primar în comuna Șoarș a făcut cunoscut ieri acest fapt, transmite FagarasulTau.ro.

Publicitate

„Astăzi, în urma unui telefon primit din partea domnului Piticaș, am aflat despre faptul că în secția de vot cu numărul 421, din satul Bărcuț, comuna Șoarș, au fost găsite de către personalul școlii cca. 50 buletine de vot neștampilate care mai apoi au fost trimise la Primăria Șoarș. In urma acestei informații m-am deplasat împreună cu acesta la fața locului, am sesizat Poliția Făgăraș, care în continuare cercetează o posibilă fraudă electorală.“, a scris Cristinel Marhao.

Într-adevăr, oamenii legii au deschis un dosar penal de cercetare.

„Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări in rem (cu privire la faptă) în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ” falsificarea documentelor și evidențelor electorale”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.“, ne-a transmis agent de poliție Nadia Olaru, purt. de cuv. al IPJ Brașov.

Publicitate

Foto cu caracter ilustrativ

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes