Connect with us
Publicitate

Util

Bugetarii vor avea trei zile libere în plus în 2024. Care sunt acestea

Publicat

pe

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a anunţat că Executivul a decis, în şedinţa de joi, ca în 2024, zilele de 2 mai, 16 august şi 27 decembrie să fie zile libere pentru personalul bugetar. El a adăugat zilele vor fi recuperate prin prelungirea programului de lucru, transmite News.ro.

Publicitate

„Mai am şi o veste care cred că este bună pentru români, în general. Este vorba despre zilele libere pentru anul care vine, 2024, pentru cei din sistemul bugetar. Şi anume, pe lângă cele care sunt legal zile libere, s-a mai decis ca zilele de joi, 2 mai, vineri, 16 august, şi vineri, 27 decembrie 2024, să fie zile libere pentru personalul instituţiilor şi autorităţilor publice”, a anunţat Mihai Constantin, la finalul şedinţei de joi a Executivului.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a mai spus că aceste zile vor fi recuperate prin prelungirea programului de lucru în perioada din preajma datelor calendaristice anunţate.

„Se poate face astfel o punte pentru trei minivacanţe, care cred că-i vor bucura pe mulţi în anul care vine”, a mai precizat Constantin.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes