Connect with us
Publicitate

Economic

Brașovul va avea un nou centru comercial de 11.000 metri pătraţi – Shopping Park Brașov, în zona Bartolomeu Nord

Publicat

pe

Grupul Square 7 Properties, în parteneriat cu Mitiska REIM continuă să își dezvolte portofoliul, prin creșterea numărului de parcuri de retail în România.

Publicitate

Dezvoltatorul intenționează să construiască noul parc comercial „Shopping Park Brașov” pe un teren situat vis a vis de magazinul Dedeman, pe Bd. Griviței.

Amplasamentul „Shopping Park Brașov”

Conform dezvoltatorului Square 7, acesta va avea o suprafață totală de 11.623 mp și 433 de locuri de parcare.

Ancore principale ale centrului vor fi un nou magazin Kaufland și o unitate Decathlon.

Publicitate

În noul centru comercial vor fi deschise magazine Altex, Deichmann, Numero Uno, Noriel, DM, New Yorker, Pepco, Sinsay, JYSK, C&A, Xpress, Kik, Sportisimo, Tedi, Super Zoo.

Mitiska REIM a vândut recent fostul magazin Praktiker francezilor de la Leroy Merlin.

Randare a viitorului centru comercial de pe Bd. Griviței din Brașov

Square 7 Properties este controlat de omul de afaceri austriac Clemens Petschnikar și are o experiență de 14 ani pe piață din România.

„România este acum una dintre economiile cu cea mai rapidă creștere din UE, depășind semnificativ media UE din ultimii cinci ani la creșterea PIB, a consumului privat și a puterii de cumpărare. Cu toate acestea, piața românească rămâne insuficient deservită în ceea ce privește spațiul de vânzare cu amănuntul modern pe cap de locuitor, în timp ce cheltuielile consumatorilor cresc mai repede decât în ​​Europa de Vest, ceea ce noi credem că va favoriza puternic conceptul de parcuri de retail”, spune Clemens Petschnikar, CEO of Square 7 Properties,.

Mitiska REIM are un portfoliu de 21 de parcuri de retail pe piața din România, dezvoltate în parteneriat cu Square 7 Properties.

Publicitate

Fondată în 1990, Mitiska REIM este o companie privată specializată în investiții imobiliare și în gestionarea fondurilor, cu sediul la Bruxelles, Belgia. Mitiska investește exclusiv în sectorul centrelor comerciale din Europa de Vest și Europa Centrală și de Est. Compania deține proprietăți, pe lângă România, în Belgia, Franța, Germania, Spania, Polonia și Republica Cehă. Mitiska este unul dintre cei mai activi investitori de proiecte de retail din România, având centre comerciale în București, Bistrița, Pașcani, Slobozia, Ploiești, Mediaș, Reșița, Sibiu și Buzău.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes