Connect with us
Publicitate

Administrație

Brașovul va avea o nouă grădiniță. Unde va fi amplasată

Publicat

pe

Publicitate

Primăria Brașov continuă cel mai ambițios proiect de construire infrastructură preșcolară din România, care include 8 grădinițe și 5 creșe. La sfârșitul săptămânii trecute am lansat licitația pentru construirea unei grădinițe în cartierul Astra, pe str. Carpaților. Este prima unitate de învățământ de acest tip pe care municipalitatea o construiește în cartier după 1989 și cel de al cincilea proiect demarat la nivelul municipiului în ultimii ani, în cadrul programului dedicat infrastructurii preșcolare.

Până în acest moment am finalizat lucrările la grădinița de pe str. Ioan Popasu, am început lucrările la cea din Noua, am semnat contractul pentru proiectare și execuție la grădinița de pe str. Ioan Socec, iar la cea din Bartolomeu-Avantgarden suntem în faza de evaluare tehnică a ofertelor depuse.

Investiția constă în construirea unui grădinițe cu program prelungit, cu o capacitate de 92 de locuri

Din punct de vedere structural, investiția este compusă din:

  • corp de clădire pe demisol, parter și etaj;
  • 6 săli de grupă, la nivelul parterului și al etajului. Fiecare grupă va fi de circa 15 – 16 copii, cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani.
  • spațiu pentru luat masa;
  • loc de joacă;
  • teren pentru activități sportive;
  • grădină de flori;
  • spații verzi și alei pietonale.

Conform caietului de sarcini, termenul maxim pentru etapa de proiectare este de 4 luni, iar execuția lucrărilor poate fi realizată în 16 luni.

Publicitate

Valoarea estimată a lucrărilor de proiectare și construire a acestei grădinițe este de 6.267.718,47 lei fără TVA, fondurile fiind asigurate de la bugetul local.

Modalitatea de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț, în care propunerea financiară reprezintă 40 de puncte, iar componenta tehnică 60 de puncte.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 15 martie, ora 15.00.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes