Connect with us
Publicitate

Eveniment

Brașov, sub Cod Portocaliu de viscol puternic

Publicat

pe

Meteorologii au emis, duminică, mai multe atenționări de vreme rea. În Brașov, în zona de munte, va intra în vigoare un cod portocaliu de vânt puternic și viscol, avertizare valabilă, iar de luni este așteptat un nou val de ninsori.

Publicitate

Atenționarea de cod portocaliu de vânt puternic și viscol în zona de munte va intra în vigoare, duminică, de la ora 22.00, avertizarea fiind valabilă până luni, 25 ianuarie, ora 10.00.

„În intervalul menționat, la altitudini de peste 1800 m în Carpații Meridionali vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale de peste 100…120 km/h, va ninge moderat cantitativ, iar ninsoarea va fi puternic viscolită și vizibilitatea va scădea sub 50 m”, a anunțat ANM.

De luni, 25 ianuarie, ora 10.00, va intra în vigoare și o informare meteo de intensificări ale vântului, avertizare valabilă până luni, 25 ianuarie, ora 22.00.

Publicitate

„În intervalul menționat, vor fi intensificări temporare ale vântului în cea mai mare parte a țării, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar la munte, precum și în regiunile nord-vestice, centrale, sudice și sud-estice vor fi intervale în care rafalele vor depăși 55…65 de km/h și izolat 70 km/h. În zona montană înaltă, la altitudini de peste 1800 m, rafalele vor depăși 80…100 km/h”, potrivit ANM.

Temporar, spun meteorologii, va ninge în zona de munte și pe arii restrânse în regiunile intracarpatice.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes