Connect with us
Publicitate

Social

VIDEO / Braşovul şi-a recuperat încă 70 de locuri de parcare

Publicat

pe

Poliția Locală Brașov continuă acțiunile de identificare și ridicare a autovehiculelor abandonate sau fără stăpân de pe domeniul public.

Publicitate

Numai în ultimele zile au fost redate braşovenilor 70 de locuri de parcare, după ce au fost ridicate caroseriile vechi și vehiculele nefuncționale, «uitate» de proprietari pe domeniul public. 14 dintre acestea au dispărut cu ajutorul compartimentului specializat din cadrul Primăriei Municipiului Braşov și cu sprijinul poliţistilor locali de la Biroul Petiţii-Intervenții, aceștia din urmă asigurându-se că acţiunile se desfăşoară în condiţii depline de siguranţă și legalitate.

Alte 35 de autovehicule au fost relocate pe spațiul privat chiar de către proprietari, la somarea poliţiştilor locali, eliberând astfel parcările publice, trotuarele şi, în unele cazuri, chiar și intersecţii.

De asemenea, sunt 19 dosare înaintate Primăriei Municipiului Braşov, în vederea eliberării Dispoziției de Primar pentru ca și aceste rable să fie ridicate de pe domeniul public.

Publicitate

Poliția Locală Brașov are ca prioritate eliberarea locurilor de parcare ocupate de autoturismele abandonate, ținând cont de faptul că spațiile ocupate de rable nu pot fi utilizate de șoferii, care nu de puține ori, cu greu își găsesc din această cauză loc de parcare.

Mai multe rable ridicate de pe domeniul public, mai multe locuri de parcare disponibile! Mai multe trotuare eliberate, mai mult spațiu verde!

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes