Connect with us
Publicitate

Eveniment

Brașovul pe Netflix… cu castele şi sarmale. Judeţul nostru apare în seria „Flavours of Romania” a cunoscutului realizator Charlie Ottley

Publicat

pe

Seria de televiziune „Flavours of Romania” – realizată în 2017 de cunoscutul Charlie Ottley, responsabil şi pentru documentarul „Wild Carpathia” – a fost cumpărată de Netflix şi poate fi urmărită, de câteva zile, pe celebra platformă de streaming.

Publicitate

Împărţit în 9 episoade, documentarul „Flavours of Romania” prezintă atracţii şi poveşti din toate regiunile ţării, între care şi Transilvania. Charlie Ottley a vizitat astfel judeţul Brașov, intrând în castelul din Racoș, acesta s-a avânturat pe schelele folosite la restaurare iar apoi s-a relaxat în lacul de bazalt din apropiere de unde și-a continuat drumul spre alte localitați brașovene. În multe din episoade, Charleie Ottley a fost omenit de localnici cu pălincă, brânză şi sarmale şi a fost plimbat cu căruţa.

Serialul de călătorie „Flavours of Romania” prezintă toate regiunile României prin ochii realizatorului TV din Marea Britanie. Pe lângă faptul că prezintă tradiţii, oameni şi locuri superbe, Charlie Ottley se foloseşte de această serie pentru a face un apel pentru conservarea patrimoniului românesc, promovând totodată eco-turismul.

Charlie Ottley a fost distins cu Crucea Casei Regale din România pentru Wild Carpathia, a fost premiat pentru cea mai bună campanie de promovare a României derulată peste hotare la România Insider Awards, dar şi pentru „Cea mai Importantă Iniţiativă în Domeniul Media şi Jurnalism”, la Premiile România TopHotel.

Publicitate

Din 2011, Charlie Ottley şi-a concentrat activitatea pe moştenirea naturală şi culturală a României. În documentarele sale au apărut inclusiv Alteţa Sa Regală Prinţul Charles de Wales şi Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române. Serialul „Wild Carphatia”, care a fost difuzat în 110 ţări şi tradus în 11 limbi, are ca scop salvarea şi păstrarea pădurilor şi a frumuseţilor naturale ale României în stare corespunzătoare.

Realizatorul TV din Marea Britanie şi-a cumpărat recent o casă în România, mai precis la Şirnea, în judeţul Braşov. Tot de curând, Charlie Ottley a fost declarat cetăţean de onoare al municipiului Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes