Connect with us
Publicitate

Turism

Braşovul, locul 4 la nivel european în top-ul pe care turiştii de pe Booking.com l-au recomandat la secţiunea „plimbări în natură” şi „munţi”

Publicat

pe

În acest an, locațiile din Europa Centrală și de Est au atras un număr semnificativ de aprecieri pentru frumusețea lor naturală pe platforma Booking.com, conform unei comunicări a platformei. De remarcat este faptul că Braşovul se situează pe locul 4 în acest top. Top în care şi-a făcut loc şi Sinaia. În fruntea acestui clasament este Polonie, cu trei destinații aflate în topul celor mai bine evaluate cinci locuri.

Publicitate

Această recunoaștere subliniază atracția crescută pe care regiunea Centrală și de Est a Europei o exercită asupra iubitorilor de natură și aventură, consolidându-și reputația ca destinație de neegalat pentru cei care doresc să se bucure de peisaje spectaculoase și activități în aer liber.

„Un nou top în care Brașovul ocupă un onorant loc 4, la nivel european. E vorba de un top al orașelor europene pe care turiștii le-au recomandat la categoriile „natură”, „plimbări în natură” și „munți”.

Topul este făcut de platforma Booking, pe baza recomandărilor turiștilor din luna iunie 2023. Pe lângă Brașov, mai apare în Top 10 și Sinaia, pe locul 9.”, a transmis primarul Braşovului, Allen Coliban, pe pagina de Facebook.

Publicitate

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes