Connect with us
Publicitate

Turism

Braşovul, în topul preferinţelor turiştilor pentru minivacanţa de Ziua Principatelor Române. Costul unei camere la hotel a crescut cu 20% faţă de anul trecut

Publicat

pe

Publicitate

Angajaţii din sectorul public vor avea o minivacanţă cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, 24 ianuarie, după ce Guvernul a decis că şi ziua de luni, 23 ianuarie, va fi liberă astfel încât să se poată face punte cu weekendul. 

Preţul mediu pentru o cameră dublă/noapte este de 286 de lei în perioada minivacanţei, în creştere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când preţul mediu pentru o cameră dublă/noapte era de 236 de lei.

Potrivit raportului Travelminit.ro, în topul destinaţiilor cu cele mai multe rezervări din acest weekend se află Braşov, Sibiu, Sinaia, Buşteni şi Oradea, semn că românii preferă în continuare Valea Prahovei şi city-break-urile pentru sejururile de scurtă durată.

”Un alt motiv pentru creşterea rezervărilor în această perioadă este şi folosirea voucherelor de vacanţă la achiziţia unor sejururi, o măsură care a contribuit semnificativ la dezvoltarea turismului românesc. Aşadar, cei care primesc aceste tichete trebuie să ştie că încă le pot utiliza pentru a plăti integral sau parţial următoarea vacanţă în ţară”, subliniază reprezentanţii Travelminit, amintind că Ministerul Finanţelor a confirmat recent faptul că voucherele vor fi şi acordate şi anul acesta, valoarea lor fiind tot de 1450 de lei.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes