Connect with us
Publicitate

Turism

Brașovul, desemnat județul turistic al anului. Branul, câştigător la categoria Stațiuni Turistice

Publicat

pe

Brașovul a primit premiul special pentru județul turistic al anului în cadrul Galei Destinația Anului, care a avut loc aseară, la Ateneul Român.

Tot din Brașov, categoria Stațiuni Turistice a fost câștigată de Bran, transmite Radio România Braşov FM.

Finalistul categoriei Orașe Care Inspiră a fost desemnat Sibiul. Tot din Sibiu a fost votat și Biertan – ca sat de poveste.

Anul acesta au fost înscrise în competiție 300 de destinații turistice din toată țara și în premieră au luat parte și șapte destinații din Republica Moldova.

Publicitate

Destinațiile câștigătoare au fost alese în baza punctajului calculat în urma votului publicului, al juriului și în funcție de rezultatele cercetării Destinații Vizionare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Badea Mihaela

    23 mai, 2024 at 1:53 pm

    BRANUL să fie numită ,,stațiune turistică a anului”??? RUȘINE !!! BRANUL nu are trotuare , este plin de praf ,este traversat de camioane și mașini agabaritice ce transportă lemne,materiale de construcții, nu are toalete publice ,nu are canalizare și nici iluminat public în satele Sohodol,Piatra În Bran trebuie să ai o zi norocoasă să-ți ,,rezolvi” vreo problemă la PRIMĂRE ! Ori este pauză de masă prelungită ,ori au plecat cu toții din
    primărie după 12 …..
    parcările nu sunt suficiente pentru perioadele de turism maxim. Deci….oraș turistic….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes