Connect with us
Publicitate

Administrație

Braşovul are un nou consilier local

Publicat

pe

Vasile Sebastian Ichim a depus astăzi jurământul pentru primul mandat de consilier local, în locul lui Alexandru Roșu, care și-a dat demisia din funcție luna trecută, din motive personale. Sebastian Ichim a ocupat poziția 16 pe lista de supleanți ai USR PLUS.

Publicitate

Sebastian s-a născut pe 2 ianuarie 1972, în Bacău, și este absolvent al Universității Electrotehnice din Sankt Petersburg. Are și un doctorat în

Știința Calculatoarelor, obținut la aceeași universitate, și un master în administrarea afacerilor, obținut la Universitatea Transilvania.
Din 2005 a deținut funcții de conducere la diverse companii din industria IT din Brașov și București. Din 2012 este profesor asociat la

Universitatea Transilvania din Brașov la Facultatea de Matematică-Informatică.

Publicitate

Este președintele Asociației Pentru Dezvoltarea Cartierului Tractorul din Brașov (ACpDC), care are ca obiectiv reprezentarea cetățenilor în relația cu dezvoltatorii imobiliari și cu administrația locală.

În prezent acesta lucrează în domeniul IT, fiind manager la o companie multinațională ce activează și în Brașov.
A intrat în politică în vara anului 2019, când a devenit membru PLUS. A ocupat funcții importante în cariera politică: coordonator al comunității Tractorul, secretar și apoi președinte al filialei locale PLUS, iar după fuziunea dintre USR și PLUS, a fost ales vicepreședinte al filialei locale. În prezent este simplu membru.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes