Connect with us
Publicitate

Turism

Brașovul a intrat în cursa pentru destinația city break a anului 2022. Votul publicului a început de astăzi

Publicat

pe

După ce a câștigat etapa regională a competiției „Destinația Anului 2022”, la categoria „city break”, Brașovul a intrat oficial în cursa pentru câștigarea acestui titlu mult râvnit. 21.655 de români au nominalizat destinațiile preferate în competiția vacanțelor în România, iar 25 de membri ai juriului format din bloggeri și experți în turism au adus propria perspectivă asupra destinațiilor calificate în finala etapei regionale.

Publicitate

În marea finală au intrat, pe lângă Brașov și orașele Iași și Târgoviște, fiecare dintre ele câștigând etapele regionale ale concursului. Trei criterii au stat la baza jurizării: atractivitatea obiectivelor și experiențelor turistice din destinație, implicarea comunității evidențiată prin investiții în infrastructură și acțiuni de promovare realizate în ultimii doi ani, și puterea brandului de destinație.

Cei care vor să susțină Brașovul sau celelalte orașe care au rămas în competiție pot să voteze destinația preferată pe site-ul https://www.destinatiaanului.ro/.

Iată pașii care trebuie urmați:

Publicitate
  • Intră pe https://www.destinatiaanului.ro/
  • Completează-ți numele, prenumele și e-mailul
  • Bifează că ai citit regulamentul și termenii și condițiile competiției
  • Trimite votul tău
  • Validează-ți votul din e-mail, urmând link-ul din mesajul primit de la destinațiaanului.ro

Votul publicului contează 2/3 din scorul total!

Cei care accesează pagina de internet a concursului pot alege și opțiunea preferată la categoria „Localități turistice”. O competiție puternică între destinații cu natură, cultură, experiență și poveste. În acest an, toate cele trei câștigătoare etapei regionale sunt destinații de munte, remarcabile prin cadrul natural dar și prin experiențele deosebite sportive sau culturale pe care le oferă: Toplița, Brezoi și Dărmănești.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes