Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Braşovul a fost inclus în topul oraşelor europene cu cei mai frumoşi brazi de Crăciun din 2021. Pomul de Crăciun de la poalele Tâmpei are o companie selectă: Strasbourg, Budapesta şi Viena

Publicat

pe

Flavius Hossu

Braşovul a fost inclus în topul oraşelor europene cu cei mai frumoşi brazi de Crăciun din 2021, alături de Strasbourg (Franţa), Budapesta (Ungaria) şi Viena (Austria), conform site-ului European Best Destinations. Piaţa Sfatului din Braşov este locul unde în fiecare an se organizează târgul de Cărciun, iar unul dintre atracţiile principale este bradul de Crăciun.

Publicitate

În articolul lor, jurnaliștii străini scriu că „Brașovul este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase orașe din România. Aici se află unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun, dar și un brad montat chiar în piața centrală din Brașov. Atât copiii, cât și adulții îl adoră! Veniți să descoperiți magia Crăciunului în Brașov și în Transilvania. Bucurați-vă de o excursie la castelul lui Dracula, care se află pe lista celor mai frumoase castele din Europa. Rezervați-vă cazarea în Brașov și bucurați-vă de un Crăciun în familie în acest oraș liniștit și fermecător unde Crăciunul este magic”.

„Conceptul sărbătorilor de iarnă din acest an este de a aduce magia Crăciunului în cartiere, atât pentru a ne asigura că respectăm condiţiile de siguranţă din punct de vedere epidemiologic, cât şi pentru a ne bucura unii de alţii, de comuniune şi de comunitate. Braşovenii şi turiştii vor putea, între 29 noiembrie şi 9 ianuarie, achiziţiona cadouri, produse specifice sărbătorilor de Crăciun, produse meşteşugăreşti sau produse tradiţionale de la căsuţele amplasate în Piaţa Sfatului, precum şi în alte pieţe reprezentative pentru oraş“, au anunţat săptămâna trecută reprezentanţii Primăriei Braşov.

Zona centrului istoric şi Poiana Braşov sunt împodobite cu aproape 400 de ornamente luminoase montate pe stâlpii de iluminat, iar în Piaţa Sfatului este bradul de Crăciun, un brad de 23 de metri, împodobit cu 600 de globuri clasice inspirate de decorul brazilor de altădată şi cu 30.000 de luminiţe, însă Primăria Braşov a împodobit brazi de Crăciun şi în alte cartiere braşovene.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes