Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Braşovenii vor putea „adopta” un animal de la grădina zoologică. Cu 10 euro, se scrie numele pe un panou de la intrarea în Zoo, pentru 2.500 de euro poți vedea live, de acasă, ce face animalul

Publicat

pe

Braşovenii sau firmele din oraş vor putea avea animalele lor la Grădina Zoologică Braşov. Proiectul a fost pregătit de mai mult timp de conducerea Grădinii Zoologice, iar în şedinţa de plen a Consiliului Local Braşov de joi, 23 martie, va fi supus aprobării aleşilor locali, transmite Bună Ziua Brașov.

Publicitate

Animalele nu vor fi luate acasă, ci vor rămâne în colecţia Grădinii Zoologice Braşov şi, în funcţie de pachetul ales, adoptatorii vor beneficia mai multe facilităţi.

„Am pregătit mai multe pachete. Cel mai ieftin este de 10 euro pe an, iar pentru această sumă, numele adoptatorului se va regăsi pe un panou de la intrarea în Grădina Zoologică. Cel mai mare tarif este de 2.500 de euro pe an, care, în viitor, le va permite adoptatorilor să urmărească live animalul, pentru că urmează să implementăm un proiect ce presupune montarea de camere de monitorizare”, a declarat directorul Grădinii Zoologice Braşov, Alin Pînzaru.

În cazul în care Consiliul Local Braşov aprobă hotărârea privind derularea campaniei, Alin Pînzaru a spus că animalele de la Zoo Braşov vor fi scoase spre adopţie în cel mai scurt timp.

Publicitate

În acest moment, în colecţia Grădinii Zoologice Braşov sunt 111 specii, multe animale fiind aduse după anul 2014 (când erau 48 de specii). În perioada următoare, după ce se vor termina lucrările la adăposturi, la Zoo Braşov vor fi aduşi pinguini şi lei de mare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes