Connect with us
Publicitate

Cultural

Braşovenii, tot mai dornici de cultură! Opera Braşov a vândut toate biletele pentru spectacolele lunii ianuarie în mai puţin de o zi

Publicat

pe

Publicitate

Opera Brașov înregistrează un nou record în ceea ce privește vânzarea biletelor! În mai puțin de o zi, cele trei evenimente programate în luna ianuarie 2023, au fost sold-out!

Fie că este vorba despre spectacolul cu opereta „Crai Nou” de Ciprian Porumbescu, cel de balet „Carmen”, pe muzică de G. Bizet, R. Scedrin, sau opera „Nunta lui Figaro” de W.A. Mozart, apetența publicului a fost una extrem de ridicată. Încă dinainte de deschiderea casieriei și punerea în vânzare a biletelor, ieri, la ora 10.00, spectatorii se așezaseră la rând, umplând foaierul. Însă, cea mai mare parte a tichetelor s-a vândut online (o pondere de 75% din total). Totul, în mai puțin de 24 de ore!

„Le mulțumim tuturor spectatorilor pentru fidelitate, acest lucru ne bucură și ne obligă în același timp, ca și în 2023, când aniversăm 70 de ani de la înființarea instituției noastre, să oferim evenimente și experiențe memorabile la Opera Brașov!”, au transmis reprezentanţii Operei Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes