Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Brașovenii sunt invitați la Banca Națională a României pentru zilele porților deschise. Luni și marți publicul va putea vizita agenția BNR din Piața Sfatului

Publicat

pe

Publicitate

Pentru prima dată de când a fost inaugurată în centrul orașului, agenția Brașov a Băncii Naționale a României va primi vizitatori cu ocazia zilelor porților deschise. Pentru că se împlinesc 142 de ani de la înființarea BNR, conducerea instituției a decis să permită accesul publicului în Palatul Friedrich Czell situat în Piața Sfatului, numărul 26.

Luni și marți, de la ora 11.00 până la 18.00, brașovenii și turiștii vor avea ocazia să viziteze o parte a palatului, să admire elementele de arhitectură și decorațiunile interioare, o expoziție de monede și bancnote numismatice și bancnota de 20 lei, lansată la 1 decembrie 2021.

Vizitatorii vor avea acces la informații referitoare la istoria, arhitectura și identitatea Băncii Naționale a României și a Agenției Brașov și vor primi diverse materiale promoționale.

Astfel de vizite vor putea fi făcute și în celelalte sedii ale BNR din țară. În zilele de 18 – 19 aprilie a.c., publicul larg poate vizita și Palatul Vechi al Băncii Naționale, situat în Centrul Vechi din București, expoziția permanentă a Muzeului BNR, inclusiv un lingou de aur din rezerva băncii centrale, precum și sucursalele regionale Cluj, Constanța, Dolj, Timiș și Iași și agențiile BNR din Argeș, Bihor, Buzău, Gorj, Maramureș, Sibiu și Suceava.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes