Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Braşovenii se pot înscrie la al 13-lea sezon de „Românii au talent”

Publicat

pe

„Românii au talent” continuă cu al treisprezecelea sezon. Emisiunea, care e difuzată la Pro TV, va pleca în luna septembrie prin România cu caravana preselecțiilor. La Braşov cei care doresc să se înscrie pot merge pe 20 septembrie, la Brașov (Hotel Kronwell).

Publicitate

Doritorii se pot înscrie pe 9 septembrie, la Galați (Hotel Ibis Styles Dunărea), pe 11 septembrie, la Iași (Hotel Unirea), pe 16 septembrie, la Cluj (Hotel Golden Tulip Ana Dome), pe 18 septembrie, la Timișoara (Hotel Ibis Timișoara City Center), pe 20 septembrie, la Brașov (Hotel Kronwell).

Pe 24,25 septembrie, la Pullman World Trade Center, în București va fi ultima oprire a caravanei și ultima șansă pentru cei mai talentați să facă parte din distribuția celui de-al 13-lea sezon, transmite libertatea.ro.

„După un #super12, ne pregătim cu pași rapizi de cel de-al 13-lea sezon Românii au talent! Eu și colegii mei abia așteptăm să plecăm prin țară pentru a-i vedea la treabă pe cei care se înscriu.

Publicitate

Ca în fiecare an, îi invităm alături de noi pe toți cei care cred în șansa lor și care vor să arate unei țări întregi cât sunt de talentați. Ne vedem, în curând, la Galați, Iași, Cluj, Timișoara, Brașov și București. Suntem convinși că ne veți surprinde ca de fiecare dată!”, a declarat Felicia Toma, producătorul executiv al show-ului.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes