Connect with us
Publicitate

Util

Braşovenii pot învăţa să acorde primul ajutor medical de la Caravana SMURD „Fii pregătit”, la Coresi Shopping Resort

Publicat

pe

Caravana SMURD “Fii pregătit” si Centrul Mobil pentru răspuns în situații de urgență vor ajunge la Brașov marți, 4 iulie 2023, în parcarea Coresi Shopping Resort, începând cu ora 10.00.

Dacă ți-ai dorit întotdeauna să înveți cum să-ți ajuți semenii, acum este momentul!

Fiecare cetățean ar trebui să fie conștient că are nevoie de o minimă pregătire pentru a face față unor dezastre care pot apărea oricând. O persoană instruită va ști cum să se protejeze pe sine, să-și apere familia, dar și comunitatea de pericole.

Aceste centre mobile pot fi folosite pentru a organiza cursuri diverse de instruire medicală, atât pentru populație cât și pentru profesioniștii din cadrul sistemului de urgență. Participarea doritorilor la informații și cursuri de pregătire asigură creșterea capacității acestora de a reacționa corespunzător în situațiilor neprevăzute (inundații, incendii, și cutremur).

Publicitate

Trecându-ne pragul, veți fi instruiți în acordarea primului ajutor medical de bază, în tehnici de stingere a incendiilor în locuințe și veți primi informații despre modul de comportare în diferite situații de urgență.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes