Connect with us
Publicitate

Economic

Braşovenii plătesc cu 100 de euro mai mult faţă de anul trecut pentru chiria unui apartament cu 3 camere

Publicat

pe

Luna octombrie aduce noi creșteri ale prețurilor de închiriere pentru apartamente, cu avans lunar de până la 14%, înregistrat în Constanța la locuințele de 2 camere, se arată într-un rapor realizat de Storia.ro.

Publicitate

Potrivit sursei citate, în Oradea, ecartul dintre prețurile chiriilor din octombrie și celor din septembrie a crescut în cazul garsonierelor (-11% de la lună la lună) și apartamentelor de 3 camere (-6% de la lună la lună). Storia.ro, platforma de imobiliare, a analizat evoluția chiriilor în luna octombrie și în ultimul an pentru Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Sibiu, Timișoara, Oradea și Craiova.

La Brașov, chiriile apartamentelor cu 2 camere au înregistrat un avans de 5% în octombrie față de septembrie, în timp ce chiriile la apartamentele cu 1 și 3 camere au stagnat. Raportat la luna octombrie a anului trecut, prețul chiriilor a crescut în medie cu 16%, cea mai mare creștere având-o apartamentele de 3 camere (+22%).

În prezent, brașovenii plătesc în medie cu 100 de euro mai mult pentru închirierea unui apartament de 3 camere comparativ cu aceeași lună a anului trecut.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes