Connect with us
Publicitate

Sport

Brașovenii joacă baschet 3×3, disciplină olimpică. A doua etapă BCR Sport Arena Streetball e în weekend pe Aleea de sub Tâmpa

Publicat

pe

Circuitul național de baschet 3×3 BCR Sport Arena Streetball se oprește în acest weekend la Brașov, unde este programată a doua etapă. Turneul are loc de vineri 31 mai până duminică 2 mai, pe terenurile de sub Tâmpa. Proiectul este finanțat de către Municipiul Brașov și este un adevărat festival de sport urban, care include activități pentru toată familia. Accesul este liber.

Peste 300 de participanți s-au înscris la toate categoriile de vârstă, începând de la cei mai mici baschetbaliști de la categoria sub 10 ani, până la cei mai experimentați, de la categoria plus 35 de ani. Competiția sportivă este dedicată tuturor jucătorilor de baschet, indiferent de vârstă, sex sau nivel de pregătire.

Însă nu doar jucătorii de baschet se vor putea distra în acest weekend. Aleea de sub Tâmpa se va transforma într-o zonă dedicată mișcării și sportului în aer liber.

Brașovenii sunt așteptați încă de vineri după amiaza în zona fanilor, acolo unde se vor putea înscrie  la concursurile pregătite de către organizatori și vor putea de asemenea să beneficieze de o experiență inedita chiar pe terenurile oficiale de joc, accesul fiind gratuit pentru toți participanții și spectatorii.

Publicitate

De asemenea, vor putea lua parte la diverse jocuri tematice, își vor putea testa abilitățile fizice sau se vor putea duela pe un teren virtual în zona de jocuri pe console, accesul fiind liber.

Provocare pentru hocheiștii de la Corona Brașov pe terenul de baschet

După ce au demonstrat că sunt cei mai buni atât din România, cât și la nivel regional, reușind în acest o triplă istorică Cupă, Campionat și Erste Liga, hocheiștii de la Corona Brașov vin și pe terenul de baschet. Rareș Vasile, Sebastien Piche și Pavlo Borisenko vor participa la un meci demonstrativ care va avea loc duminică seara.

Vor fi concursuri cu premii pe întreg parcursul celor trei zile de eveniment, meciuri demonstrative cu invitați speciali, momente de entertainment și muzică non-stop.

Meciurile din cadrul turneului de baschet 3×3 vor avea loc sâmbătă și duminică, începând cu ora 10.00 dimineața, iar zona fanilor va fi deschisă pe întreg parcursul competiției.

Este pentru a doua oară în istoria de 19 sezoane a competiției când Brașovul găzduiește o etapă Sport Arena Streetball, după evenimentul care a avut loc în 2016.

BCR Sport Arena Streetball 2024 este susținut de către BCR, Mastercard, Nike, BCR Leasing, Horizon, Tissot, Albini Prassa, BCR Asigurări de Viață, Rom, Ideal Board Games și FR Baschet. Radio-ul oficial al evenimentelor este Kiss FM.

Proiect finanțat de către Municipiul Brașov.

PROGRAM

Vineri, 31 mai

 • 16.00 – 21.00

Activități sportive, concursuri, jocuri – în zona fanilor și pe terenul de joc

Sâmbătă 1 iunie

 1. 10.00 – 22.00 – Activități sportive, concursuri, jocuri – în zona fanilor
 2. 10.00 – 13.00 – Faza grupelor la categoriile U14, U18 Masculin
 3. 13.00 – 17.00 – Faza grupelor la categoriile U12, U14 Masculin și Feminin
 4. 17.00 – 20.00 – Faze eliminatorii și FINALE la categoriile U12, U14 Masculin și Feminin
 5. 19.00 – 22.00 – Faza grupelor Open Masculin

Duminică 2 iunie

 • 10.00 – 19.00 – Activități sportive, concursuri, jocuri – în zona fanilor
 • 10.00 – 13.00 – Faza grupelor U21, +35, Open Feminin
 • 13.00 – 16.40 – Faza grupelor U10, Faze eliminatorii U21, U18, Open Masculin
 • 16.40 – 20.20 – Fazele finale U10, U21, U18, Open Feminin, Open Masculin
 • După ora 18.00 – Concurs slam-dunk, momente de entertainment, meci demonstrativ
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes