Connect with us
Publicitate

Administrație

Brașovenii, invitați la prezentarea proiectului de reamenajare a Pieței Sfatului

Publicat

pe

Brașovenii sunt invitați la prezentarea proiectului de reamenajare a Pieței Sfatului. Comunitatea și profesioniștii din domeniu sunt invitați, în cadrul aceste prezentări, să-și spună și punctul de vedere cu privire la acest proiect.

Evenimentul va avea loc joi, 25 mai, ora 17.00, la Banca de Cultură Apollonia.

Cei care nu pot fi prezenți, vor putea urmări prezentarea pe Zoom. (https://www.brasovcity.ro/ro/inscriere_dezbatere_publica/49).

Vă reamintim că, în urma unui concurs internațional de soluții, organizat anul trecut de Ordinul Arhitecților din România, un juriu internațional a desemnat proiectul echipei de arhitecți de la STARH – Arhitectură, Construcții, Design SRL din București drept cel mai bun concept de restaurare al Pieței Sfatului.

Publicitate

Ca urmare a acestui concurs, echipa de arhitecți câștigătoare a început etapa de realizarea a proiectului tehnic pentru restaurarea celei mai importante zone a orașului, Piața Sfatului.

Pentru a vedea modul în care acest proiect răspunde așteptărilor brașovenilor, dar și pentru a vedea care sunt părerile specialiștilor în domeniu, echipa de proiectanți, în parteneriat cu municipalitatea organizează această prezentare publică.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes