Connect with us
Publicitate

Social

Brașovenii, dornici să viziteze Biserica Neagră, au făcut coadă la primul maraton de vaccinare organizat într-un lăcaș de cult. Peste 159 persoane au fost imunizate în primele patru ore de la deschidere

Publicat

pe

USR PLUS a anunțat că la primul eveniment de vaccinare împotriva COVID-19 organizat într-un lăcaș de cult din țară au fost imunizate în primele patru ore 159 de persoane. Imunizările anti-COVID au avut loc în Biserica Neagră, în cadrul evenimentului „Liber la biserică” și vor continua luni, până la ora 19.00.

„159 de oameni s-au imunizat împotriva COVID-19 în primele patru ore de la deschiderea porților bisericii gotice, în acorduri de orgă, în cadrul evenimentului «Liber la biserică». Imunizările anti-COVID în Biserica Neagră continuă până diseară, la ora 19.00”, precizeaă USR PLUS, într-o postare pe Facebook.

„Mesajul «Liber la biserică» este binevenit și potrivit acestei zilei – a doua zi de Rusalii. Vreau să le mulțumesc gazdelor noastre de astăzi, Biserica Neagră și domnul prim-preot, pentru deschiderea arătată și cred că mesajul de speranță și de credință se potrivește foarte bine momentului. Brașovul a stat de la început în topul orașelor în ceea ce privește imunizarea și mă bucur să văd că evenimentele de vaccinare stârnesc foarte mult interes și vin oamenii, chiar dacă locuiesc în zona unui centru existent”, a declarat Allen Coliban, primarul Brașovului și unul dintre inițiatorii maratonului de vaccinare din Brașov, potrivit sursei citate.

Până în prezent, 2.888 de persoane s-au vaccinat în cadrul maratonului „Liber la vaccinare, liber la viață”.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes