Connect with us
Publicitate

Economic

Braşovenii dau tot mai mulţi bani pe chirie. O garsonieră ajunge şi la 350 de euro, iar un apartament cu 3 camere la 550 de euro

Publicat

pe

Chiriile sunt tot mai scumpe, la Brașov, spun agenții imobiliari. O garsonieră se închiriază, în acest moment, cu prețuri cuprinse între 220 și 350 de euro, pe lună, în funcție de amenajări și de zonă.

Publicitate

“Diferă foarte mult de zonă, de amenajările pe care le are imobilul respectiv; etajul – dacă e parter sau ultimul etaj. O garsonieră pornește de la minim 220, într-o zonă mai slăbuță, ca să zic așa, și ajunge și la 350 în blocuri noi, mobilate modern, cu mobilier și electrocasnice de ultimă generație, cu loc de parcare”, a precizat agentul imobiliar, Maria Ciulin.

Și chiriile la apartamente au început să crească, mai ales în această perioadă în care studenții, care nu stau în cămin, își caută, deja, locurile de cazare pentru anul universitar următor, transmite Radio România Braşov FM.

“Dintotdeauna s-au așteptat studenții și știu proprietarii că înainte de septembrie va fi valul de cereri de la studenți și unii încearcă să crească puțin prețul. Dar nu e nimic anormal. Până la urmă, prețul este corelarea între cerere și ofertă. Totuși, pentru studenți nu mergeți pe varianta de lux; cele între 300 și maxim 400, la 2 camere, iar cele cu 3 camere, între 400 și 550”, a explicat agentul imobiliar Adrian Petrescu.

Publicitate

Reprezentanții agențiilor imobiliare mai spun că, la Brașov, se poate vorbi inclusiv de chirii de lux.

Acestea pot depăși chiar și o mie de euro pe lună, în zonele rezidențiale selecte, amenajate ultramodern, cu toate facilitățile, inclusiv locuri de parcare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes