Connect with us
Publicitate

Social

Brașovenii care s-au vaccinat la centrele de la Sala Sporturilor și Noua își pot ridica tichetele în valoare de 100 de lei

Publicat

pe

Aproximativ 3500 de brașoveni care s-au vaccinat cu schema completă în perioada octombrie-decembrie 2021, la centrele de la Sala Sporturilor și Căminul de Bătrâni din Noua, își pot ridica tichetele de masă în valoare de 100 de lei. Până acum, peste 1000 de persoane și-au ridicat bonurile de masă de la Sala Sporturilor.

Publicitate

„Am început distribuirea tichetelor de masă persoanelor care s-au vaccinat împotriva COVID-19 cu schemă completă (două doze Pfizer, AstraZeneca sau Moderna, respectiv monodoză Johnson&Johnson). Aceste tichetele de masă au valoarea de 100 de lei și pot fi ridicate în termen de 6 luni de la data vaccinării. De aceste tichete pot beneficia persoanele care au finalizat schema de vaccinare după intrarea în vigoare a Ordonanței 19, adică după 1 septembrie 2021. În cazul centrului de la Sala Sporturilor sunt așteptați cei care s-au vaccinat acolo în perioada 29 octombrie – 10 decembrie 2021. Distribuirea se face în intervalul orar 12.00-18.00, beneficiarii având nevoie de cartea de identitate pentru a-și ridica tichetele” a declarat Laura Chifor, medic coordonator Centrul de vaccinare Sala Sporturilor.

Și centrul de vaccinare amenajat la Căminul pentru Persoane Vârstnice din cartierul Noua distribuie aceste tichete, persoanelor care s-au vaccinat aici în perioada 15 octombrie – 10 decembrie. Pot beneficia cei care s-au vaccinat cu doza II din vaccinul produs de Pfizer sau cu doza unică din vaccinul produs de Johnson&Johnson. Până în prezent, din 28 decembrie, când a început campania de distribuire a tichetelor de masă, și-au ridicat tichetele 2.500 de beneficiari, dintr-un număr de aproximativ 6.500 de persoane care au acest drept. Programul de ridicare a tichetelor este de la ora 8.00 la 19.00.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Barbu Gh.

    22 ianuarie, 2022 at 6:37 pm

    Cobaii își pot lua banii. Cam puțin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes