Connect with us
Publicitate

Util

Braşovenii care merg la vaccinare cu maşinile Bolt plătesc doar jumătate din preţul cursei

Publicat

pe

Publicitate

Bolt anunţă reduceri de 50% ale tarifelor la toate cursele către şi de la centrele de vaccinare incluse în campanie. Reducerile se aplică în perioada 29 octombrie – 7 noiembrie şi sunt valabile în toate cele 18 oraşe în care compania este prezentă. La Braşov toţi clienţii Bolt care merg să se vaccineze la Centrul de vaccinare de la căminul de bătrâni din Noua dar şi la Policlinica de Diagnostic Rapid Medlife plăetesc doar jumătate din costul cursei.

Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România, a declarat: „Pentru că sănătatea şoferilor parteneri şi a utilizatorilor noştri a fost şi este o prioritate, încă de la începutul pandemiei, continuăm să susţinem imunizarea colectivă cu toate resursele disponibile, mai ales în această perioadă în care rata de vaccinare a crescut într-un ritm accelerat.  

Sperăm ca această creştere să se menţină şi în următoarele săptămâni, mai ales pentru că oamenii se pot vaccina atât de uşor şi de rapid, fără programare pe platformă sau la medicul de familie. Datorită extinderii la nivel naţional în 18 oraşe, suntem mai aproape de utilizatorii noştri din toate regiunile ţării şi putem lupta împreună împotriva pandemiei.”  

Flota de maşini partenere Bolt va sta la dispoziţia utilizatorilor timp de 10 zile, pentru a-i transporta către şi de la centrele de vaccinare din ţară. Pentru a beneficia de reducere, utilizatorii trebuie să selecteze ca destinaţie centrul de vaccinare dorit. De asemenea, vor beneficia de reducere şi la plecarea din cele două locaţii. Reducerea se aplică automat, în limita a 10 lei/cursă (valoarea poate varia în funcţie de oraş) şi a două călătorii/pasager.

Publicitate

Centrele de vaccinare din ţară care beneficiază de cursele cu preţ redus sunt: Cinematograful Arta (Arad), CAEX 2 (Bacău), Centrul de Vaccinare Noua şi Policlinica de Diagnostic Rapid – Medlife (Braşov), Sala de sport a Liceului Tehnologic „Anghel Saligny (Brăila), Romexpo, Circul Metropolitan, Clubul Seniorilor “Mihai Eminescu”, Liberty Center/Sf. Andrei, Palatul Naţional al Copiilor şi Mall Vitan (Bucureşti), Clădire 4 aparţinând Primăriei Buzău (Buzău), Colegiul Tehnic Transporturi Transilvania, Liceul de informatică „Tiberiu Popoviciu” şi Şcoala generală „Iuliu Haţieganu” (Cluj-Napoca), SMU Dr. Alexandru Gafencu şi Pavilion Expoziţional (Constanţa), Sala Polivalentă Craiova C3 (Craiova), Sala Sporturilor (Galaţi), Corp Universitatea de Medicină şi Farmacie, Sala Sport Şcoala Gimnazială George Călinescu şi Sala sport Liceul Teoretic Waldorf (Iaşi), Orăşelul Copiilor Oradea (Oradea), Spitalul Clinic Militar de Urgenţă Dr. Ion Jianu (Piteşti), Colegiul Naţional Alexandru Ioan Cuza, Sala Sport (Ploieşti), Primăria Veche (Sibiu), Sala de Sport Ştefan cel Mare (Suceava), Iulius Mall şi Vox Technology Park (Timişoara) şi Centrul de zi Arlechino (Târgovişte).

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes