Connect with us
Publicitate

Util

Brașovenii care își caută un loc de muncă sunt așteptați vineri și sâmbătă la Târgul de Cariere. Pentru ce job-uri pot să aplice candidații

Publicitate

Publicat

pe

Târgul de Cariere revine la Brașov, iar această ediție va fi organizată la centrul comercial Coresi, din cartierul Tractorul. În ultimii doi ani, evenimentul a avut trei ediții online și una hibrid, iar acum candidații și angajatorii vor putea discuta, din nou, față în față.

Publicitate

Organizatorii spun că la târg vor fi prezente peste 20 de companii din sectoare de activitate precum auto & automotive, inginerie, IT, producţie & tehnică, cercetare, servicii, BPO, bănci, finanţe & asigurări, aeronautică, recrutare sau telecomunicaţii. Printre poziţiile deschise în cadrul companiilor participante se numără: specialişti pentru relaţii şi suport clienţi, traineri tehnici, ingineri software şi hardware, programatori, chimişti, ingineri proces, manageri comerciali, ofiţeri colectare credite, consultanţi, recrutori, operatori de producţie, contabili, studenţi pentru diverse internshipuri.

„Ne bucurăm să vedem cum oraşul Braşov continuă să fie în topul angajărilor şi anul acesta. De la începutul anului până acum, pe eJobs.ro, au fost publicate peste 12.000 de joburi pentru Braşov, în creştere cu 37% faţă de aceeaşi perioadă în 2021 şi chiar cu 17% mai multe faţă de aceeaşi perioadă în 2020, înainte de pandemie. Cu siguranţă vom vedea tot mai multe oportunităţi noi în perioada următoare”, a spus Bogdan Badea, CEO eJobs, citat de bzb.ro.

Târgul va fi deschis vineri și sâmbătă, de la ora 10.00 până la 18.00, intrarea este gratuită, iar brașovenii care își caută un loc de muncă trebuie să vină cu CV-urile pe care să le depună la firmele unde și-ar dori să se angajeze. La această ediție vor putea participa și refugiații ucraineni care vor să muncească în Brașov, în următoarea perioadă.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes