Connect with us
Publicitate

Util

Brașovenii care circulă cu mijloacele de transport ale RATBV vor fi notificați printr-o aplicație când expiră valabilitatea abonamentelor

Publicitate

Publicat

pe

„Bună ziua! Vă informăm că abonamentul dumneavoastră (Brașov – abonament 30 zile) expiră la data de 24.02.2022, ora 00.00. Pentru a putea folosi în continuare transportul în comun vă rugăm să îl reînnoiți înainte de termen”. Acesta este mesajul pe care îl vor primi brașovenii care și-au făcut abonamente pe mijloacele de transport ale RATBV prin aplicația 24pay.

Publicitate

Notificarea va fi primită cu o zi înainte de expirarea termenului de valabilitate al subscripției, iar în acest fel călătorii scapă de stresul urmăririi datei de expirare a titlului de călătorie.

„Pentru a beneficia de această nouă funcționalitate este necesar ca utilizatorii să facă un update la ultima versiune a aplicației 24pay în Google Play sau AppStore. Aplicația 24pay va fi disponibilă în viitor și în AppGallery, pentru utilizatorii de telefoane Huawei, incompatibile cu Google Services. De menționat faptul că la ora actuală se pot achiziționa prin intermediul aplicației 24pay toate cele 81 de titluri tarifare (bilete și abonamente) RATBV, operatorul de transport din municipiul și zona metropolitană Brașov, titluri care se vând la preț integral și care pot fi folosite pe toate traseele operate de societatea noastră, atât în municipiul Brașov, cât și în zona metropolitană. În ceea ce privește gradul de utilizare al acestei modalități de plată pentru serviciile de transport public RATBV, putem aminti faptul că de la începutul acestui an au fost achiziționate peste 200.000 de bilete cu valabilitate 50 de minute în municipiul Brașov, peste 600 de abonamente valabile 30 de zile în municipiul Brașov, peste 7.400 de bilete valabile pe linia 20 sau peste 3.300 de bilete de o călătorie pe traseul spre Codlea”, spun reprezentanții RATBV SA.

Această modalitate de plată cu telefonul în autobuzele și troleibuzele RATBV a fost implementat în anul 2018. De pe cardul bancar al utilizatorilor se retrage doar tariful biletului, fără nici un alt adaos sau comision. Cei care folosesc aplicația primesc pe telefon un cod QR care trebuie prezentat controlorilor din mijloacele de transport în comun.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes