Connect with us
Publicitate

Social

Brașovenii au început să prindă gustul căsătoriilor civile în aer liber. Chiar dacă îi costă 1.000 de lei

Publicat

pe

Foto: StudioBlitz
Publicitate

5 cupluri au ales, până acum, să spună „Da” în fața ofițerului de stare civilă, în locuri neconvenționale, în afara Primăriei.

2 căsătorii au fost deja oficiate în aer liber, alte 3 urmează, după cum a precizat viceprimarul municipiului Brașov, Sebastian Rusu, citat de Radio România Brașov FM.

“Este un program de succes. Avem multe cereri depuse la Primărie. Weekendul acesta, începând de vineri, vom avea 3, respectiv vineri vom avea o căsătorie în Noua, la un centru de evenimente, apoi sâmbătă vom avea încă două – una dintre ele va avea loc în Piața Unirii la o pensiune, iar cealaltă va avea loc în Poiana Brașov”, a spus Sebastian Rusu.

Cununia civilă în afara Casei Căsătoriei îi costă pe îndrăgostiți 1.000 de lei, dar ei pot alege orice cadru doresc, cu condiția să fie pe raza municipiului Brașov.

Publicitate

Pentru restul brașovenilor care vor să se căsătorească la Primărie, aceștia trebuie să știe că, în timpul săptămânii oficierea cununiei este gratuită. Sâmbăta, taxa este 150 de lei, iar duminica – 320 de lei.

De regulă, cea mai solicitată zi pentru oficierea căsătoriilor este cea de sâmbătă, după cum a spus directorul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor, George Roșca.

În acest sfârșit de săptămână sunt programate 9 cununii, sâmbătă – 23, iar duminică – 5. Deja sunt și programări online pentru următorul sfârșit de săptămână.

sursa: Radio România Brașov FM

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes