Connect with us
Publicitate

Eveniment

Braşoveni ameninţaţi de şoţul unei femei cu care nu s-au înţeles la o afacere. Bărbatul le-a cerut bani ca să nu îi bată

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, cu o persoană bănuită în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunilor de “amenințare” și “tentativă la tâlhărie calificată”.

La data de 19 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale au fost sesizați de trei bărbați, cu privire la faptul că acestora le-ar fi fost adresate amenințări la adresa vieții, fiindu-le astfel pretinsă o sumă de bani.

Cu privire la cele sesizate polițiștii au întreprins cercetări, în urma cărora s-a stabilit că unul dintre bărbații care ar fi fost amenințați ar fi apelat la serviciile unei femei, în scopul întocmirii unor documente. În acest context, cei trei bărbați s-ar fi întâlnit cu femeia, la biroul acesteia, un imobil de pe strada Calea București, din municipiul Brașov, iar în urma unor discuții în contradictoriu, între aceștia ar fi izbucnit un conflict. Astfel, femeia ar fi apelat la concubinul său, un bărbat, de 47 de ani, care s-ar fi deplasat la birou, unde ar fi adresat amenințări la adresa vieții celor trei bărbați, simultan pretinzându-le acestora și plata unei sume de bani.

În urma administrării probatoriului, la data de 4 aprilie, bărbatul a fost reținut și introdus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, după ce a fost prezentat de către procuror în fața judecătorului de drepturi și libertăți, acesta a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Publicitate

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de “amenințare” și “tentativă la tâlhărie calificată”, iar polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes