Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Braşoveanul Victor Socaciu, în stare gravă la spital. Îndrăgitul muzician s-a infectat cu coronavirus

Publicitate

Publicat

pe

Victor Socaciu, cântăreț de muzică folk, în vârstă de 68 de ani, a fost diagnosticat cu noul coronavirus, la scurt timp după ce a participat la un festival organizat chiar de către el. La această oră se află internat în spital Potrivit informațiilor apărute în mass-media, Victor Socaciu s-ar fi infectat cu COVID-19 și ar fi internat în spital, în stare gravă. Artistul are diabet și a suferit în urmă cu mai bine de zece ani o intervenție de transplant. Victor Socaciu a primit, la vremea respectivă, doi rinichi de la o fetiţă de 10 ani din Târgu-Mureş, aflată în moarte cerebrală.

Victor Socaciu, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică folk din România, se numără printre artiștii care au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Acesta a fost diagnosticat în urmă cu două zile și transportat la spital întrucât starea sa de sănătate este una fragilă. Coronavirusul i-ar fi afectat grav plămânii și folkistul ar avea nevoie de oxigen.

Victor Socaciu are un istoric medical complex, de-a lungul timpului ajungând de mai multe ori pe mâna medicilor pentru diferite intervenții. Cântărețul are și diabet, iar în urmă cu câțiva ani a avut nevoie de un transplant renal.

Publicitate

Cu doar câteva zile înainte de a fi testat pozitiv, artistul organizase la Breaza festivalul “Om Bun”, care are loc în fiecare an, din 1991. Organizatorii, printre care și Victor Socaciu, au ținut cont de regulile impuse de autorități, iar evenimentul s-a desfășurat în mare parte în mediul online. Cu toate acestea, în sală s-au aflat aproximativ 20 de persoane, relatează click.ro.

“În sala în care vom performa, live, vom avea o mână de spectatori, pur şi simplu pentru atmosferă, crearea unei atmosfere, să nu cântăm la un perete, ci să cântăm la 20 – 30 de oameni şi atunci acel schimb energetic pe care îl presupune dialogul artistic să fie posibil”, transmitea Victor Socaciu, cu puțin timp înaintea desfășurării evenimentului, potrivit Cancan.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes