Connect with us
Publicitate

Sport

Braşoveanul Octavian Ciovică a câştigat prima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, de la Râşnov

Publicat

pe

Publicitate

Sezonul de viteză în coastă din 2022 a început cu dreptul pentru pilotul brașovean Octavian Ciovică, acesta reușind să se impună în ambele manșe de concurs de la Trofeul Râșnov, la volanul modelului său, un Radical SR8.

De altfel, Ciovică și-a adjudecat și titlul de „King of The Hill”, oferit pilotului cu cel mai rapid timp de urcare, brașoveanul oprind cronometrul la 1:55,911.

După o bătălie frumoasă cu Costel Cășuneanu în prima zi de concurs, unde ploaia l-a pus în avantaj pe băcăuan și a sa Škoda Fabia R5, brașoveanul Ciovică a avut ultimul cuvânt de spus la finalul primei etape de viteză în coastă, acesta reușind un timp cumulat de 3:51,827 cu 4,9 secunde mai puțin decât Costel Cășuneanu, respectiv cu 6,4 secunde mai puțin decât mangaliotul Emil Ghinea.

La categoria 1, câștig de cauză a avut Costel Cășuneanu, care a fost urmat pe podium de către Bogdan Rusea și Mihai Manole, în această ordine, în timp ce la categoria 2, victoria i-a revenit aceluiași Octavian Ciovică, urmat de Emil Ghinea și Botond Szabó.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes