Connect with us
Publicitate

Eveniment

Braşoveanul Mirel Joacă Bine nu şi-a „jucat bine” rolul de infractor. A fost împuşcat mortal de cel pe care voia să îl jefuiască, în Italia

Publicat

pe

Mirel Joacă Bine, un român în vârstă de 34 de ani stabilit în Italia, a fost împuşcat mortal în timpul unui jaf.

Mirel Joacă Bine, un român originar din judeţul Braşov, dar stabilit în Italia, a murit, luni, 25 octombrie 2021, în localitatea Santopadre din Italia, în timpul unui jaf pe care l-a comis într-un magazin. Românul a fost împuşcat de mai multe ori chiar de proprietarul magazinului.

Înarmat cu un pistol, românul a intrat în magazinul din Santopadre şi l-a ameninţat pe proprietar. Potrivit presei din Italia, Mirel Joacă Bine avea trei sau patru complici, care au fugit în momentul în care proprietarul a scos o armă şi a început să tragă.

Proprietarul magazinului, Sandro Fiorelli, în vârstă de 59 de ani, i-a urmărit pe hoţi şi, la un moment dat, l-a împuşcat pe unul dintre suspecţi.

Victima a fost identificată de autorităţile italiene ca fiind Mirel Joacă Bine, un român în vârstă de 34 de ani, originar din judeţul Braşov.

Tentativa de jaf s-a produs luni, 25 octombrie 2021, puţin după ora 20.00, notează frosinonetoday.it.

Publicitate

Mirel Joaca Bine, ucis de cel pe care urma sa-l jefuiasca. Foto: Frosinone Today

Autorităţile au anunţat că italianul, proprietar al magazinului, a tras 12 focuri de armă în direcţia suspectului. Lângă trupul neînsufleţit al românului, anchetatorii au găsit un pistol încărcat. Carabinierii au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru identificarea complicilor românului Mirel Joacă Bine, transmite Antena 3.
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes