Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Braşoveanul Mirel Joacă-Bine este teafăr şi nevătămat, trăieşte în Suedia. Carabinierii l-au încurcat cu un hoţ care a fost împuşcat mortal în Italia

Publicat

pe

Surpriză de proporţii pentru criminaliştii italieni care anchetează moartea braşoveanului Mirel Joacă Bine, împuşcat în timp ce încerca să jefuiască o casă din provincia Frosinone. Bărbatul despre care ei spun că a fost ucis trăieşte bine-merci în Suedia. Acesta a povestit pentru PRO TV că a fost victima unui furt de identitate. Concret, hoţul împuşcat în timpul jafului se folosea de o carte de identitate pe care românul a pierdut-o în urmă cu mai mulţi ani.

„Eu sunt Mirel Joacă-Bine si persoana din Italia nu sunt eu”., a spus Mirel Joacă-Bine

Însoţit de câţiva complici, bărbatul despre care criminaliştii italieni spun că a fost ucis în timpul unui jaf petrecut acum două zile în localitatea Santopadre ar fi încercat să fure din locuinţa unui antreprenor local. Surprins în flagrant, hoţul a fost împuşcat mortal de proprietarul casei.

Din actele de identitate descoperite la fața locului, carabinierii au aflat că hoţul ucis se numeşte Mirel Joaca-Bine, un român în vârstă 34 de ani, cu domiciliul în oraşul Braşov. Numai că, surpriză: la adresa indicată am găsit rudele bărbatului, care dau peste cap toată ancheta italienilor.

„El este fratele meu şi acesta este cel care se presupune că este persoana decedată care se cheamă Mirel Joacă-Bine. N-are nicio legătură, nici în clin nici în mânecă”., spune Monica Joacă-Bine, sora lui Mirel.

Publicitate

Într-adevăr, Mirel trăieşte de nouă ani în Suedia, unde şi-a luat casă, s-a căsătorit şi are doi copii. Acum 17 ani, când încă era în România, şi-a pierdut buletinul. Bănuieşte că acela care l-a găsit i-a furat identitatea. Dovada sunt nenumăratele amenzi venite pe numele lui din Franţa şi Anglia.

„Mi-a venit o amendă că nu am plătit un pod pe o atostradă, apoi încă o amendă că m-a oprit poliţia în Franţa că am depăşit viteza cu 30 de km la oră şi mi-au dat amendă”., spune Mirel Joacă-Bine.

Bărbatul a apelat de mai multe ori la poliţia română şi la cea suedeză pentru lămurirea situaţiei. Dar fără succes. De data aceasta însă, dată fiind gravitatea faptei, lucrurile se vor lămuri. Anchetatorii italieni sunt nevoiţi să afle adevărata identitate a hoţului împuşcat acum două zile.

„Nu ştiu ce să spun. Mulţi prieteni mi-au trimis pe Facebook, pe Messenger astăzi link unde să intru să văd şi chiar am rămas uimit, suprins”., mai spune Mirel Joacă-Bine.

Anchetatorii italieni ar putea afla indicii despre adevărata identitate a bărbatului ucis de la complicii jafului. Numai că aceştia au scăpat cu fuga, iar carabinierii nu i-au prins încă, transmite PRO TV.

Un material video şi declaraţiile lui Mirel Joacă-Bine puteţi vedea pe stirileprotv.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes