Connect with us
Publicitate

Eveniment

Braşoveanul care „ţepuia” oameni pe OLX a fost plasat sub control judiciar. Individul vindea telefoane şi haine, dar trimitea alte obiecte

Publicat

pe

Braşoveanul care ieri a fost reţinut pentru că ţepuia oamenii pe OLX a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Bărbatul este cercetat de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de înşelăciune – 3 acte materiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals material în înscrisuri oficiale.

Publicitate

Bărbatul în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Braşov, a fost reţinut ieri de către poliţiştii sibieni pentru că în perioada 25 iulie 2021 – 26 iunie 2022 ar fi indus în eroare mai multe persoane prin intermediul unei platforme de vânzări online. Acesta ar fi postat anunțuri cu privire la vânzarea mai multor produse, precum telefoane mobile sau haine, iar după ce era contactat de către cumpărători, acesta le-ar fi expediat altceva și nu produsele menționate ca fiind de vânzare.

Acum dlouă zile poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu, cu sprijinul Poliţiei Municipiului Braşov, au efectuat o percheziţie la domiciliului bărbatului, de unde au fost ridicate mai multe bunuri şi înscrisuri.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes