Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Braşoveanul care a furat o pereche de schiuri de la Șugaș Băi şi a fost prins de proprietar vrea să le restituie, „pentru că nu îi sunt bune”

Publicat

pe

Publicitate

Brașoveanul care duminica trecută a plecat de pe pârtia de la Șugaș Băi, de lângă Sfântu Gheorghe, cu o pereche de schiuri pentru copii, aparținând unei şcoli de schi, vrea să își îndrepte greșeala. Miercuri, bărbatul i-a contactat pe reprezentanții Asociației spunându-le că, după ce le-a probat, a constatat că schiurile nu îi sunt bune, așa că ar vrea să le returneze.

Președintele CovAlpin, Tiberiu Andrei Poștoacă, a declarat că este dispus să uite toată această întâmplare, fără a mai implica Poliția, dacă bărbatul se va ține de cuvânt și va returna obiectele sustrase, transmite weradio.ro.

„M-a sunat pe telefon și mi-a spus: Știți că ne-am întâlnit duminică seara… v-am sunat pentru că am probat schiurile și nu sunt bune. I-am spus doar: să știți că noi v-am așteptat de duminică să ni le returnați. Nu l-am acuzat că e hoț, nu i-am spus altceva nimic, iar el m-a întrebat când să mi le aducă. A promis că vine cu ele, aștept să văd, dar cred că nu va da înapoi, după ce m-a sunat și mi-a spus și cum se numește, acum am și numărul lui de telefon. Eu cred că s-a speriat după ce s-a viralizat postarea pe Facebook și după ce a apărut știrea în presă, pentru că numai pe pagina Asociației CovAlpin aveam miercuri dimineață peste 200 de distribuiri. Cred că și-a dat seama că nu merită să se aleagă cu dosar penal pentru asta. Dacă se prezintă cu schiurile înapoi e iertat”, ne-a spus președintele CovAlpin, Tiberiu Andrei Poștoacă.

Amintim că duminica trecută bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost surprins în timp ce se îndrepta spre mașina personală cu o pereche de schiuri galbene, marca Fischer, și o pereche de clăpari mărimea 28 (pentru copii), pe care le-a sustras de pe un suport aflat la baza pârtiei.

Publicitate

Prins în fapt, acesta a declarat inițial că vrea doar să vadă dacă schiurile i se potrivesc copilului său, însă la scurt timp s-a urcat în mașină și a plecat.

Poza cu mașina bărbatului, înmatriculată în județul Brașov, a fost postată pe pagina de Facebook CovAlpin împreună cu întreaga poveste. Dacă schiurile nu vor fi returnate, bărbatul riscă dosar penal pentru furt, mai ales că, cel mai probabil, momentul a fost surprins și de camerele de supraveghere instalate în stațiune.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes