Connect with us
Publicitate

Eveniment

Braşoveanul care a „dat iama” în cutia milei bisericii din centrul Clujului „a spart banii” la păcănele

Publicat

pe

Publicitate

Bărbatul care a furat cutia milei din biserica Sfântu Mihail din centrul Clujului și a spart toți banii pe păcănele a fost arestat preventiv. Bărbatul a furat din cutia milei aproape 3.000 de lei

Autorul furtului e un bărbat de 41 de ani din Brașov, care a fost reținut în urmă cu două zile pentru un alt furt petrecut în aceeași zi, în care a dat iama într-un magazin de unde a furat 14 perechi de ochelari.

Din informațiile și investigațiile efectuate a reieșit faptul că la 26 august, în jurul orei 2 dimineața, cel în cauză ar fi pătruns în interiorul unei societăți comerciale de pe strada Memorandumului,  de unde ar fi sustras 14 perechi de ochelari, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 8.000 de lei. Bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca, care au dispus pe numele acestuia măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Prejudiciul nu a fost recuperat în nici unul dintre cele două cazuri de furt, au precizat reprezentanții IPJ Cluj pentru actualdecluj.ro.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes