Connect with us
Publicitate

Eveniment

Braşovean salvat de jandarmi după ce s-a rătăcit cu maşina pe un drum forestier urmând traseul unei aplicaţii de pe telefon. A mers pe jos 10 kilometri până a dat de semnal

Publicat

pe

Un braşovean a fost salvat de jandarmi după ce s-a rătăcit cu maşina pe un drum forestier din Slănic Moldova.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bacău, Alexandra Dănculea, a declarat că bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat că s-a rătăcit după ce a urmat indicaţiile unei aplicaţii telefonice.

Pentru ca să aibă semnal la telefon şi să poată suna după ajutor, braşoveanul a mers pe jos circa 10 kilometri după ce maşina i-a rămas suspendată într-un şanţ.

„După ce au primit detalii referitoare la ruta parcursă până în acel punct şi descrierea împrejurimilor în care se afla, jandarmii montani s-au deplasat imediat în zona indicată şi l-au ajutat pe bărbat să repună maşina pe drum şi să rezolve o pană la roată, după care l-au îndrumat pe drumul sigur pentru a ajunge în Braşov. Bărbatul le-a povestit jandarmilor că a fost nevoit să parcurgă aproape 10 kilometri pe jos până a avut semnal la telefon, pe drum având ‘ocazia’ de a vedea un urs, a cărui apariţie aproape că i-a provocat un atac de panică”, a precizat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bacău.

Publicitate

Jandarmii băcăuani atenţionează că aplicaţiile telefonice nu indică întotdeauna drumul sigur către destinaţia dorită şi se poate ajunge în astfel de situaţii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes