Connect with us
Publicitate

Eveniment

Braşovean reţinut 24 de ore, după ce a făcut mai multe gesturi obscene într-un autobuz din oraş

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 4 Poliție au efectuat cercetări și au reținut un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Brașov, pentru săvârșirea infracțiunii de „ultraj contra bunelor moravuri”. Individul a fost identificat ca fiind responsabil pentru efectuarea de gesturi obscene și exhibiționism în timp ce se afla într-un autobuz din municipiu.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu în urma unor informații primite în data de 15 mai, cu privire la comportamentul indecent al unui bărbat în mijlocul de transport public. După întreprinderea de activități specifice, identitatea acestuia a fost stabilită, iar în urma acumulării de probe solide, poliția a procedat la reținerea sa.

La data de 18 mai, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și transferat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Dosarul penal în cauză este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, iar în finalizarea cercetărilor se va propune o soluție legală.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes