Connect with us
Publicitate

Eveniment

Braşovean prins că fura gaz! Avea o ţeavă care ocolea contorul, pentru a nu înregistra consumul

Publicat

pe

Publicitate

Ieri, în data de 13 martie 2023, polițiștii de la Postul de Poliție Ucea, împreună cu reprezentanți ai unei societăți de distribuție gaze naturale, au efectuat o acțiune în localitatea Ucea de Jos. Aceștia au fost alertați de existența unei instalații clandestine de transport a gazelor naturale, care a fost folosită pentru a ocoli echipamentele de măsurare.

La fața locului, polițiștii au descoperit un branșament artizanal care dubla conducta principală de distribuție a gazelor naturale, fiind utilizat pentru a evita măsurarea gazelor naturale. De asemenea, investigațiile au arătat că există consum de gaze naturale în imobil, fără ca acesta să fie măsurat de echipamentul de măsurare a rețelei de distribuție instalat în interiorul imobilului.

În prezent, Postul de Poliție Ucea investighează acest caz, în care au fost constituite dosare penale pentru infracțiunile de „folosirea de instalații clandestine în scopul ocolirii echipamentelor de măsurare a gazelor naturale” și „furt calificat”. Dosarul este în curs de instrumentare sub coordonarea unității de parchet competente, care va decide soluția legală la finalizarea investigațiilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes