Connect with us
Publicitate

Eveniment

Brașovean fără permis, reținut la 20 minute după ce a furat o autoutilitară din fața unui magazin din Sibiu, profitând că șoferul descărca marfa

Publicat

pe

Un bărbat în vârsta de 30 de ani, din Brașov, a furat ieri o mașină din cartierul Terezian din Sibiu, însă 20 de minute mai târziu, polițiștii sibieni l-au prins pe bulevardul Mihai Viteazu, transmite tribuna.ro

Ieri, în jurul orei 18:10, Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu a fost sesizat telefonic ieri, în jurul orei 18:10, cu privire la furtul unei autoutilitare de pe strada Gladiolelor, din municipiul Sibiu. Autoritățile au stabilit că un bărbat ar fi sustras-o din fața unui magazin, profitând de faptul că utilizatorul autoutilitarei a lăsat-o cu motorul pornit, cu cheile în contact pentru a descărca marfă, iar în momentul în care se afla în interiorul magazinului aceasta a dispărut. 

Datele autoutilitarei au fost comunicate tuturor echipajelor aflate în teren, astfel, după 20 de minute mai târziu să fie prins pe Bulevardul Mihai Vitezu, după ce un echipaj a obervat mașina în dreptul unei stații de autobuz .

Polițiștii au procedat regulamentar la oprirea acesteia în trafic folosind semnalele acustice și luminoase și au identificat la volanul vehiculului un bărbat, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în județul Brașov, în urma verificărilor efectuate fiind stabilit că acesta nu figurează în evidențele Poliției Române ca fiind deținător de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, emis de nici un stat. 

Publicitate

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul (art. 335 alin 1 cod penal) și furt în scop de folosință, faptă prevăzută și pedepsită de art. 230 cod penal.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes