Connect with us
Publicitate

Eveniment

Brașovean depistat cu un întreg arsenal deținut ilegal: un pistol, aproape 1.000 de proiectile metalice și alte elemente de muniție

Publicat

pe

Un bărbat în vrâstă de 43 de ani, din județul Brașov, a fost depistat că deținea ilegal o armă și mai multe elemente de muniție.

Potrivit IPJ Vaslui, bărbatul locuia fără forme legale în satul Gara Roșiești, din județul Vasului. Poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase au efectuat, în prima zi a anului, o percheziţie domiciliară în imobilul în care acesta locuia.

„În urma percheziţiei, au fost depistate, ca fiind deţinute fără drept, o armă scurtă cu aer comprimat, de tip pistol, peste 980 de proiectile metalice, butelii cu aer comprimat destinate armei precum şi alte bunuri, toate fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul bănuit de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor nu figurează ca fiind deţinător legal de arme şi muniţii supuse autorizării sau notificării”, se precizează în comunicatul IPJ Vaslui.

Poliţiştii specializaţi din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Vaslui continuă cercetările, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Publicitate

Foto ilustrativă

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes