Connect with us
Publicitate

Eveniment

Brașovean de 60 de ani, din Brașov, găsit mort în propria locuință. Mama lui, în vârstă de 90 de ani, a anunțat moartea fiului său

Publicat

pe

Publicitate

Moartea unui bărbat de 60 de ani, din Brașov, este anchetată de polițiști. Brașoveanul a fost găsit fără suflare, chiar de mama lui, în casa de pe strada Fântâniței, din cartierul Șchei. Femeia, în vârstă de 90 de ani, care ar suferi de probleme psihice, și-a dat seama că fiul ei nu mai respiră, așa că ar fi cerut ajutorul unor vecini pentru a suna la 112.

În scurt timp, la locuința familiei s-au deplasat polițiștii, dar și un echipaj de la ambulanță. Cum bărbatul era mort de ceva timp, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața și au fost nevoiți să declare decesul.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat de la casa din Șchei și dus la Serviciul de Medicină Legală Brașov pentru efectuarea necropsiei. Legiștii trebuie să afle de ce a murit brașoveanul de 60 de ani și să stabilească dacă a fost vorba despre o moarte naturală, survenită în urma unei boli, dacă bărbatul s-a sinucis sau dacă vorbim despre crimă.

Potrivit observatornews.ro, pensionara şi fiul său locuiau împreună, după ce bărbatul fusese părăsit de soţie. El lucra la o firmă de telecomunicaţii, dar în ultima vreme căzuse în patima alcoolului şi suferea de ciroză.

Publicitate

Bătrânica se ocupa de el, iar când sfârşitul omului a venit, femeia nu a anunţat autorităţile. L-a învelit în prosoape şi a aşteptat. Poate simţea că nici ea nu mai avea mult de trăit sau i-a fost greu să se despărată de copilul ei, probleme financiare, toate motivele sunt posibile şi luate în calcul până la aflarea adevăratului motiv. Vecinii spun că nici femeia nu se afla într-o stare prea bună de sănătate şi că avea ceva probleme psihice.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor, iar ancheta va fi preluată de procurori. Mama victimei a fost transportată la un spital din oraș pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes