Connect with us
Publicitate

Social

Brașovean, dat drept exemplu de clujeni: „Acest brașovean este de 10 ori mai deștept și mai priceput decât toți primarii și consilierii locali”

Știri Brașov

Publicat

pe

După ce brașovenii au aplaudat initițiativa primarului din Cluj, Emil Boc, de a instala aparate care eliberează bilete de transport în comun gratuite pentru 10 genoflexiuni, a venit rândul clujenilor să ia exemplu de la brașoveni.

Un conducător auto din Brașov care și-a pus la dispoziție gratuit locul de parcare în timpul zilei a fost dat ca exemplu pentru șoferii din Cluj-Napoca, transmite Ziua de Cluj.

Proprietarul locului de parcare a precizat că acesta poate fi ocupat în intervalul orar 06:00-17:00. „Acest brașovean este de 10 ori mai deștept și mai priceput decât toți primarii și consilierii locali. A găsit rezolvarea problemei insuficienței locurilor de parcare!

Publicitate

Oferă gratuit locul său pe timpul cât nu-l folosește… Felicitări, stimate domn! Locuiește lângă Piața Tractorul”, a relatat un membru al grupului Info Trafic Cluj. „Exemplu pentru acela care, când găsește locul ocupat, claxonează până trezește tot cartierul”, a replicat un alt șofer clujean.

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea
Publicitate
Publicitate

De Interes

>