Connect with us
Publicitate

Eveniment

Braşovean ameninţat cu moartea de un taximetrist. Şoferul a fugit cu banii şi bunurile clientului pentru că nu a primit cât ciubuc a vrut el

Publicat

pe

Acuze grave aduse unui taximetrist braşovean. Asta după ce conducătorul auto ar fi ameninţat clienţii cu bătaia, cu omorul, şi mai mult, a plecat cu bagajele lor până ca oamenii să le poată scoate din maşină. Evenimentul ar fi avut loc în data de 30 iulie, în jurul orei 17.00. 

Publicitate

Conform celor trei braşoveni care au luat taxiul, oamenii au urcat în maşină din statia de taxi mall Coresi Brasov şi au mers până pe strada Bronzului, în cartierul Tractorul.

„Taximetristul a pus aparatul de taxat, ajungand la adresa sus menţionată, pe aparatul de taxat era afişată suma de 7,80 lei, eu fiind în vârstă de 65 ani, i-am înmânat taximetristului suma de 10 lei (cu 2.20 lei mai mult peste suma care era afişată pe ceasul de taxat). După care taximetristul mi-a solicitat alţi 2 lei peste cei 10 lei ca şi ciubuc, i-am spus că i-am dat suma de 10 lei. Mi-a solicitat să îi mai dau înca 2 lei în plus, să fie cel putin 4 lei ciubuc. Cerandu-i bonul fiscal, taximetristul a refuzat a înmâna bonul fiscal.”, ne-a spus braşoveanul care a urcat în taxi.

Mai mult, clienţii spun că taximetristul a devenit recalcitrant şi i-a ameninţat pe cei trei pasageri.

Publicitate

„Taximetristul a sărit la bătaie, să mă bată, a fugit cu suma de 10 lei şi fără a mai înapoia bagajele pasagerilor, ale noastre. Aveam bani, telefon, lucruri personale , acte, pur şi simplu a fugit şi cu banii şi cu bagajele personale”, a mai spus bărbatul care explică faptul că a fost ameninţat cu moarte. „Mi-a spus încă o odată… bine ca ştiu unde stai că voi veni cât de curând să te omor, te fac praf, că uite ce muschi am eu.”

Mai mult, braşovenul spune că abia după ce a văzut din nou taxiul în trafic a reuşit să îşi recupereze bunurile.

„Fiul meu a sunat la firma de taxi să îl caute prin dispecerat pe acel taximetrist, nu l-am găsit, nu a vrut să înapoieze bunurile şi după care l-am văzut în trafic şi i-am spus să înapoieze lucrurile, nu vroia le înapoieze. Cu greu a vrut să înapoieze lucrurile.”, a mai spus omul.

După incident pasagerul a făcut reclamaţie la Poliţie, la Primăria Braşov dar şi la firma de taxi. Poliţia Braşov a transmis că a primit această reclamaţie să că face verificări pentru a stabili starea de fapt şi dacă se confirmă faptele spuse de braşovean.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes