Connect with us
Publicitate

Eveniment

Braşov: Ziua Internaţională Panda Roşu, marcată la Zoo; vedetele evenimentului-cuplul de ursuleţi găzduit din acest an

Publicat

pe

Grădina Zoologică din Braşov a anunţat, marţi, că organizează, la sfârşitul săptămânii, un eveniment pentru a sărbători Ziua Internaţională Panda Roşu, ale cărei vedete vor fi Peggy şi Bejamin, cuplul de ursuleţi din această specie pe care îl găzduieşte din acest an.

Publicitate

„Peggy şi Benjamin vor sărbători în 19 septembrie Ziua Internaţională Panda Roşu! Pentru a fi trataţi ca nişte adevărate vedete, am hotărât ca sărbătoarea lor să ţină trei zile, (…) în weekendul 18 – 20 septembrie. Colegul nostru de la Departamentul Educaţional vă va sta la dispoziţie în faţa adăpostului celor doi panda roşu între orele 11,00 şi 16,00 pentru a vă oferi informaţii inedite şi interesante despre aceste animale, precum şi detalii despre cum puteţi participa în mod direct la susţinerea eforturilor de conservare ale acestei specii”, a transmis directorul Grădinii Zoologice Braşov, Alin Pânzaru.

Peggy, femela de panda roşu, în vârstă de doi ani, a ajuns la Braşov în aprilie, iar Benjamin, masculul, în iulie, de la Zoo Zagreb. AGERPRES

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes