Connect with us
Publicitate

Administrație

Brașov scapă de restricţii chiar înainte de mini-vacanţa de Paşte şi de 1 mai

Publicitate

Publicat

pe

Veşti bune pentru brașoveni dar și pentru turiştii care şi-au planificat să vină în orașul de la poalele Tâmpei în mini-vacanţa de Paşte şi de 1 mai: oraşul de sub Tâmpa scapă de restricţiile de weekend.

Publicitate

Pentru că incidenţa a scăzut la 3,24, vor fi ridicate restricţiile de weekend referitoare la ora de închidere a magazinelor (18.00) şi ora de la care nu mai putem circula decât cu motive întemeiate (20.00), în baza unei declaraţii pe proprie răspundere.

Având în vedere că în municipiul Brașov incidenţa cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus a scăzut sub 3,5/1000 de locuitori, Primăria Municipiului Brașov anunţă că începând de astăzi, 24 aprilie se ridică restricţiile de weekend referitoare la ora de închidere a magazinelor şi ora de la care nu mai putem circula decât cu motive întemeiate, în baza unei declaraţii pe proprie răspundere.

Totodată, terasele și alte magazine din zona pârtiilor din Poiana Brașov se pot deschide cu maxim 30 % din gradul maxim de ocupare.

Publicitate

“Având în vedere prevederile H.G. nr. 432/8.04.2021, precum și incidența cumulată a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 la nivelul municipiului Brașov, respectiv de 3,24 la mie, începând de astăzi, 24.04.2021, restricțiile privind programul unităților comerciale și circulația cetățenilor pe perioada weekend-ului se modifica. Astfel, în perioada weekend-unui, programul unităților comerciale se prelungește până la 21.00, iar circulația cetățenilor este permisă până la ora 22.00.” au transmis reprezentanții Primăriei Brașov.

Municipiul Brașov s-a încadrat în limita de incidenţă cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile mai mare de 4 şi mai mică de 7,5/1000 de locuitori, motiv pentru care au fost dispuse mai multe măsuri. Toate s-au aplicat pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 2855 martie, şi s-au prelungit pentru că rata de incidenţă nu a scăzut.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes