Connect with us
Publicitate

Economic

Brașov: Poşta Română, prima investiție notabilă din ultimii 45 de ani. A investit peste o jumătate de milion de lei în modernizarea a două subunităţi

Publicat

pe

De astăzi, Oficiul Poştal Feldioara îşi aşteaptă clienţii într-un sediu recent renovat, calitatea serviciilor fiind îmbunătăţită. Subunitatea poştală a fost închisă în octombrie 2019, timp în care activitatea s-a desfăşurat într-un spaţiu al Primăriei Braşov. Acum, după o investiţie totală de 61.894 lei, clienţii care trec pragul oficiului poştal situat pe Strada Octavian Goga nr. 108, au parte de condiţii şi de servicii îmbunătăţite. La acest punct de lucru au fost avut loc lucrări de reabilitare, au fost schimbate instalaţiile electrice, a fost reparat acoperişul, iar spaţiile interioare, dar şi zidurile exterioare, au fost zugrăvite.

Publicitate

Şi la Centrul Regional de Tranzit Braşov, lucrările de reabilitare a clădirii au început în prima parte a lunii septembrie. S-au efectuat lucrări de anvelopare şi înlocuire tâmplărie, precum şi alte îmbunătăţiri, investiţia totală ridicându-se la 448.000 lei, prima investiţie notabilă a companiei, la nivel de judeţ, din ultimii 45 ani.

Centrul Regional de Tranzit Braşov şi Oficiul Poştal Feldioara sunt alte două subunităţi poştale modernizate de Compania Naţională „Poşta Română” (CNPR), în urma unei investiţii de aproape 510.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al operatorului naţional poştal, Oficiul Poştal Feldioara îşi aşteaptă clienţii într-un sediu recent renovat, calitatea serviciilor fiind îmbunătăţită. Subunitatea poştală a fost închisă în octombrie 2019, timp în care activitatea s-a desfăşurat într-un spaţiu al Primăriei Braşov. Investiţia totală în modernizarea acestei subunităţi se ridică la valoarea de 61.894 lei.

Publicitate

De asemenea, la Centrul Regional de Tranzit Braşov lucrările de reabilitare a clădirii au început în prima parte a lunii septembrie şi au cuprins anveloparea şi înlocuirea tâmplăriei, precum şi alte îmbunătăţiri, investiţia totală ridicându-se la 448.000 lei.

Poşta Română se află în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (93,52%) şi Fondul Proprietatea (6,48%).

Compania deţine o reţea de peste 5.600 de subunităţi poştale la nivel naţional, distribuind săptămânal peste 11 milioane de trimiteri poştale.

În prezent, peste 19 milioane de locuitori beneficiază de serviciile Poştei Române şi mai mult de 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de reţeaua poştală proprie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes